Fasadputsning till BRF:er i Västerhaninge, Huddinge,
Farsta & Tyresö

Putsning av fasader till fastighetsägare i södra Stockholm


Har ni märkt av att putsen på fasaden har börjat släppa? Eller har ni kanske märkt av fuktfläckar på fasaden? Detta är vanliga varningstecken på att det är dags för en om-fasadputsning och något som bör tas tag i innan skadorna blir för stora. Målarfirman från Västerhaninge i Stockholm har en god arsenal av kunskap när det kommer till alla sorters mur- och putsningar som är ansluta till bostaden. Vi är framförallt aktiva i södra Stockholm och renoverat fasad i bl.a. Tyresö, Farsta & Huddinge. 

För att komma kontakt med oss kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra fasadtjänster i Tyresö & Trångsund


 • Totalentreprenad av fasadputsning av både större och mindre bostadshus. Vi har god erfarenhet av större projekt tar gärna ansvaret som projektledare.
 • Murning och putsning av olika armaturer.
 • Mindre reparations-arbeten vid fasadputsning. Bland annat kan putsen lossnat vid en markerat område och något ni vill fixa till. 
 • Sandblästring och fasadtvättning.
 • Fasadmålning (läs mer här).

Fasadtvättning & Sandblästring i Farsta & Huddinge


Er fasad utsätts dagligen för väder, rusk och smutts från närliggande vägar. Framförallt efter vintern kan man märka av att fasaden ser extra smutsig ut. Då kan det vara dags för en redig fasadtvättning. Företaget har god erfarenhet av tekniken sandblästring som får bort nästintill 99% av all smuts på fasaden utan att använda medel som är skadliga för miljön. 

Trygg målarfirma från Vävsterhaninge, Tungelsta


Vi har 20 års branscherfarenhet av snickeri och måleri, innehar våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådet BKR och är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. Företaget är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa samt innehar F-Skattsedel. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *