Lägenhetsmålning i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Totalrenoveringar av lägenheter i södra Stockholm


Har ni nyligen köpt en lägenhet som är i behov av en totalrenovering? Eller är ni kanske en BRF som vill anpassa ett av era lokalutrymmen till en bostad som ni kan hyra eller sälja ut? I sådana fall bör ni kontakta Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm som är en komplett byggentreprenör som gärna tar hand om helheten vid lägenhetsrenoveringar. 

För att komma kontakt med våra projektledare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra lägenhetstjänster i Tyresö & Trångsund


 • Totalrenovering av lägenhet från grunden till nyckelfärdig.
 • Köksrenoveringar
 • Badrumsrenovering
 • Hyresgästanpassningar
 • Golvrenoveringar
 • Måleriarbeten & tapetsering
 • Plattsättning & kakel

Vad kostar en lägenhetsrenovering per KVM?


En vanlig fråga vi får på hemsidan är vad en lägenhetsrenovering kostar. När det kommer till totalrenoveringar av lägenheter så som badrum, kök, el och liknande så kan priset variera. Detta beror då på material, storlek och vilken firma ni vänder er till. Vi på Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm brukar ungefär räkna på en standard renovering brukar det gå på cirka 7 000 till 12 000 kr per kvm. 

Bostadsanpassningar i Västerhaninge


Senaste åren har det även blivit populärt att bostadsanpassa lägenheten då det är fördelaktigt att göra detta i samband. Framförallt då det kommit flera krav på lägenheter som ska fungera för personer med funktionsnedsättning. Vi kan bl.a. utföra höj-och-sänkbara kök som både är praktiska och funktionella. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *