Våtrumsmålning av Badrum & Tvättstugor i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Våtrumsrenoveringar i södra Stockholm


Ska ni renovera ett badrum, tvättstuga eller duschrummet? I så bör ni kontakta Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm som har specialiserat oss på våtrumsmålningar till privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i södra Stockholm med omnejd. Vi är framförallt duktiga på tätskiktsmålning och isolering som skyddar er mot framtida fuktskador som kan uppkomma. 

För att komma kontakt med våra målare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra våtrums-ombyggnationer i Tyresö & Trångsund


 • Totalrenovering av badrum
 • Ombyggnationer av tvättstugor & tvättrum till BRF
 • Duschrumsrenoveringar
 • Källarrenovering
 • Basturenovering
 • Kakel & plattsättning

Experter på Tätskikt & Fuktspärrar i Farsta & Huddinge


Har ni märkt av fuktskador i badrummet? Eller kanske märker ni av en illa doftande lukt? Detta är vanliga varningstecken på att ert tätskikt kan behöva bytas ut. Vi är experter på tätskiktsarbeten och lägger bland annat tätskikt vid plastgolv, tätskiktsfolie i källarutrymmen, väteskebaserat tätytskikt för badrum samt fuktspärrar vid lister & kanter.

Vill ni veta mer om våra tätskiktstjänster här. 

Renoverat Badrum över hela i Västerhaninge med omnejd


Vi utgår från Västerhaninge och har renoverat badrum i bland annat: Nödesta, Tungelsta, Jordbro, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Bruket och Södertörn.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress