Tätskikt för våtrum i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Tätskikt till badrum & kök i södra Stockholm


Har ni märkt av fuktskador i badrummet? Eller kanske märker ni av en illa doftande lukt? Detta är vanliga varningstecken på att ert tätskikt kan behöva bytas ut. Vi på Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm har renoverat över 100 badrum i Stockholm och vi ser ofta slarv från hantverkare som inte varit befogade att utföra tätskiktsmålning. Detta kan orsaka skador på över hundratusen om vattenskadan tillkommer. 

Om ni har frågor eller funderingar kring tätskikt så ber vi er att kontakta oss för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra tätskikts-tjänster i Tyresö & Trångsund


 • Tätskikt av plastgolv
 • Tätskiktsfolie 
 • Vätskebaserat tätytskikt för badrum
 • Fuktspärrar vid lister & kanter

Auktoriserade för Våtrumsrenoveringar i Farsta & Trångsund


Företaget har sedan starten satsat på goda kundrelationer genom yrkeskunnande, noggrannhet och kommer gärna med lösningar och idéer för att förädla din fastighet. Därför ser vi till att samtliga av våra hantverkare är utbildade inom sin yrkesroll. Bland annat är vi auktoriserade inom “GVK” svensk våtrumskontroll. 

Nyttja ROT-avdraget för Tätskikts-installation i Högdalen & Skarpnäck


Som privatperson kan du självklart nyttja ROT-avdraget när vi renoverar ert badrum. Detta är en så kallad skattereduktion på hantverkstjänster i hus eller bostadsrätt. Om ni vill veta mer rekommenderar vi att ni läser vidare på Skatteverkets Hemsida

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress