Husmålning i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Fasadmålning av villor i södra Stockholm


Er fasad utsätts dagligen för olika väderförhållanden så som sol, regn och vind. Därför slits färgen ut och utan regelbundet underhåll kan det vara er tur att måla om villan.  Målarfirman nära Vendelsö i Stockholm är ett erkänt måleriföretag från Västerhaninge som specialiserat oss på fasadmålningar till privatpersoner men vi hjälper även företag, bostadsföreningar och fastighetsbolag med större projekt. 

För att komma kontakt med våra målare så kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra fasadtjänster i Tyresö & Trångsund


 • Totalrenovering av villa, hus & bostadshus
 • Sprutmålning av fasaden
 • Skrapning av gammal färg
 • Ommålning av staket, räcke & vindskydd m.m.
 • Fasadputsning (läs mer här)

Målat villor över hela Farsta & Huddinge


Företaget startade 2012 av ett gäng sammansvetsade yrkesmålare som hade under en lång period samarbetat med olika fasadmålning och i takt med goda kundrelationer valde vi att starta ett egen bolag som kunde fokusera på hög service & kvalitet. Våra kunder uppskattar oss då vi alltid kommer förbi på en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera deras idéer och vad de gillar.  

Vi hjälper er hitta rätt färg till fasaden!


När det kommer till ens villa vill många representera dom själva i färgsättningen och detta vill vi iscensätta genom att hitta deras färg. Vi har sedan starten satsat på goda kundrelationer genom yrkeskunnande, noggrannhet och kommer gärna med lösningar och idéer för att förädla din fastighet. 

Kontakta erfaren målare från Västerhaninge


Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er!  Vi har vår verkstad i Västerhaninge och utfört flera fasadmålning i områden så som; Nödesta, Tungelsta, Jordbro, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Bruket och Södertörn.

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *