Bygga Attefallshus i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Attefall- och modulhus till villaägare i södra Stockholm


Är ni i behov av extra boutrymme eller förvaring men saknar möjligheten att ansöka bygglov? I sådana fall kan det vara utmärkt att fundera på att skaffa ett attefallshus som både saknar krav för bygglov och är billigt för plånboken. Vi är ett renodlat snickeri och måleriföretag som hjälper privatpersoner och fastighetsägare med både färdig-producerade och specialanpassade modulhus. 

För att komma kontakt med våra snickare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Det finns en mängd möjligheter att använda attefall för


 • Du kan använda ett attefallshus som som permanent boende
 • Du kan nyttja det som förvaringsutrymme
 • Du kan konvertera det till ett garage
 • Ett modernt utehus som ni kan vara stolta över
 • En snygg bastu
 • Som uterum ni kan nytta året runt
 • Vi bygger även Altaner (läs mer här)

Vad kostar det att bygga ett attefallshus?


En vanlig förfrågan vi får på forumet vad det kostar att bygga ett attefallshus? Detta kan variera på bland annat om ni ska bygga det själva eller ta in en byggfirma. Priser kan även gå upp eller ned beroende på om det är skräddarsytt eller fabriks-producerat.

Krävs det bygglov för altanbygge?


Exempelvis om ni väljer att köpa en byggsats kan ni finna detta från 30 000kr till 40 000kr och om ni väljer att göra det själva kan det stanna på 50 000kr. Men om ni istället väljer en nyckelfärdig lösning brukar det ligga vanligtvis på 200 000kr upp till 500 000 kr (men då räknar vi in el och avlopp etc). 

Kontakta erfaren snickare i Västerhaninge idag


Vi har vår lagerlokal finner ni i Västerhaninge och arbetar gärna i lokalområdet. Bland våra kunder finner ni oss i Tyresö, Farsta, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Huddinge och Ågesta

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *