Tapetsering i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Tapetsering köket eller sovrummet i södra Stockholm


Har ni funderat på att tapetsera om lägenheten? Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm är ett komplett måleriföretag som arbetar med alla slags tapetserings-tekniker och måleriarbeten i södra Stockholm med omnejd. Våra målare kan hjälpa dig med skrapning och ångning av äldre tapeter och ersätta dem med ny spackling och snygga tapeter som lyxar till sovrummet eller köket. Vi har sedan starten satsat på goda kundrelationer genom yrkeskunnande, noggrannhet och kommer gärna med lösningar och idéer för att förädla din fastighet. 

För att komma kontakt med våra tapetserare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Vårt urval av Tapeter i Tyresö & Trångsund


Vi arbetar med samtliga tapetserings-tekniker så som tryck med med limtryck, djuptryck och screentryck. I vårt utbud av tapetsering, mönsteranpassning & dekorering av inneväggar, tak, golv finner ni bland annat.

 • Papperstapet
 • Vinyltapet
 • Textiltapeter
 • Spåntapet
 • Våtrumstapet
 • Konturtapet
 • Radontapet

Nöjd-Kund-Garanti på Måleriarbeten i Farsta & Huddinge


Då vi ingår i Måleriföretagen i Sverige kan vi med glädje erbjuda två års garanti på utförda tapetseringsarbeten, opartisk besiktning efter utfört arbete genom måleriföretag samt om något eventuellt fel eller problem uppstår kommer vi förbi och åtgärdar det. 

Måleriverkstad i Västerhaninge


Vi har vår verkstad i Västerhaninge och utfört flera arbeten lokalt. Vi har bland annat tapetserat om lägenheter i Nödesta, Tungelsta, Jordbro, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Bruket och Södertörn.

Kan man ansöka om ROT-avdraget vid tapetsering?


En vanlig fråga vi får om det går att ansöka om ROT vid tapetseringsarbeten. Detta går i nästan alla fall vi gör så länge det är en bostadsrätt och ni som äger den. Om ni vill veta mer rekommenderar vi att ni läser vidare på Skatteverkets Hemsida

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *