Fönsterrenovering i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Fönstermålningar i södra Stockholm


Era fönster är en del av fastigheten som årligen behöver underhåll då de utsätts för fukt, smuts och vind som sliter ut glaset och isoleringen. Målarfirman från Västerhaninge i Stockholm är ett måleriföretag som utvecklats till ett finsnickeri som renoverar och restaurerar fönster till sin forna glans. Våra målare, snickare hjälper framförallt villaägare men kan även åka ut på större uppdrag till bostadsföreningar och fastighetsägare. 

För att komma kontakt med våra snickare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra fönster-tjänster i Tyresö & Trångsund


 • Restaurering av fönster för att återställa dess estetik
 • Renovering av fönsterramar 
 • Reparation av fönster till K-märkta hus
 • Glasarbeten till uterum, altaner & terasser 
 • Inglasning av balkong 
 • Fönsterfogning & isolering

Hur går restaureringen till?


Vi har sedan starten tagit fram en arbetsprocess som gör varje projekt enklare får både kund och för oss. Innan varje projekt kommer vi förbi på en kostnadsfri besiktning och ser över hur vi kan hjälpa er och sätter ett fast pris utan några dolda avgifter.

Målarfirma från Västerhaninge, Tungelsta


Efter avtal har påskriva tar vi ut de gamla ramarna och sätter upp “paraplyn” som täcker era fönster medan restaureringen sker. För en vanlig villa brukar vi bli klara på 1 vecka, från att fönster tagits ut tills de sätts in igen. Vid större projekt kan tiden variera.  

Kostnadsfri besiktning på fönsterbytet


Efter projektet är färdigt så bjuder vi på att ta in en oberoende besiktningsman som ser till att allt har gått rätt till. Detta är framförallt viktigt att spara dessa papper om ni väljer att sälja huset då priset går upp med en ordentlig fönsterrenovering.

Måleriverkstad i Västerhaninge


Måleriföretaget har vår verkstad i Västerhaninge där vi renoverar våra fönster. Därför arbetar vi gärna i lokalområdet. Bland våra kunder finner ni oss i Tungelsta, Jordbro, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Bruket och Södertörn.

Hör av dig till Måleri i Stockholm idag!


Ni är varmt välkomna att kontakta vår målarfirma med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress