Köksmålning i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Köksrenovering i södra Stockholm


Ska ni renovera köket? I så fall bör ni kontakta våra erfarna snickare hos Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm som har tillsammans över 35 års erfarenhet av totalentreprenader vid köksrenovering- & målning i södra Stockholm med omnejd. Vi utgår från Västerhaninge och har bland annat byggt om kök i Farsta, Huddinge, Trånkan, Älvsjö & Segeltorp.

För att komma kontakt med våra snickare kan ni slänga iväg en förfrågan för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra Kökstjänster i Tyresö & Trångsund


 • Nybyggnation, tillbyggnation och ombyggnation av kök vid både större och mindre projekt.
 • Byte och installation av köksblandare.
 • Golvrenovering. (Läs gärna mer om golvrenovering här). 
 • Köksmålning.
 • Plattsättning- och kakel.

Hur mycket kostar det att renovera köket?


Det kan vara svårt att avgöra hur mycket det kostar att renovera ett kök då det beror på hur stort köket är, vilka material ni väljer och vilket byggföretag ni väljer. Generellt brukar man räkna på att en hantverkare går på 400 kr i timmen men genom att nyttja ROT-avdraget kan du dra ned denna kostnad. Totalt kan vi säga att en totalrenovering av ett kök brukar hamna på mellan 40.000 kr till 70.000 kr. 

Välj en trygg målerifirma vid nästa köksbyte från Haninge


Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm är ett tryggt val när det kommer till köksrenoveringar och har i sin arsenal över 100 projekt av högsta kvalitet. Detta går till genom att samtliga av våra medarbetare innehar våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådet BKR och är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *