Trapphusrenovering till BRF:er i Västerhaninge,
Huddinge, Farsta & Tyresö

Trapphusmålning i södra Stockholm


Bor ni en bostadsrättsförening och har styrelsen övervägt att renovera trapphuset? Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm är ett renodlat byggföretag som har många års erfarenhet av trapphusrenoveringar till BRF:er och fastighetsägare i södra Stockholm med omnejd. Bland de föreningar vi har hjälpt finner ni oss i bl.a. Farsta, Trångsund, Haninge och Huddinge. 

För att komma kontakt våra projektledare så kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Vad det finns för fördelar med att restaurera trapphuset


 1. Det ökar välbefinnandet för alla boende i föreningen där alla möts dagligen för att gå till jobbet eller hämta post.
 2. Alla lägenheter ökar i värde då trapphuset attraherar köpare. 
 3. Det blir billigare att anlita en fastighetsfirma som sköter städningen om allt är modern och funktionellt. 

Hur mycket kostar det att renovera trapphuset?


Vi får ofta frågan hur mycket det kostar att renovera trapphuset för en bostadsrättsförening. Det är givetvis svårt att svara på då det beror på hur stort trapphuset är, vilket behov rummet består av och vilka material ni väljer. Rent generellt brukar vi räkna per km3 och då kan man säga ungefär 600 kr per timme inräknat med material. Vi brukar bli klara med en trapphusrenovering på ungefär en vecka så då kan de bli allt i från 30.000 kr till 70.000 kr. 

Vilka är Måleri i Stockholm


Företaget startades 2012 av utbildade möbelsnickare och har i takt med goda kundrelationer och väl utförda arbeten expanderat genom förnyat förtroende och nya uppdrag genom rekommendation. Vi har sedan starten satsat på goda kundrelationer genom yrkeskunnande, noggrannhet och kommer gärna med lösningar och idéer för att förädla din fastighet. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress