Takrenovering i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Takläggning till villaägare i södra Stockholm


Har ni nyligen köpt en villa som är i behov av en takrenovering? Eller har ni märkt av att det är dags att byta ut era tegelpannor? Oavsett storleken på arbetet kan vi på Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm hjälpa er! Vi är en entreprenad från Västerhaninge som har tillsammans över 35 års erfarenhet av takläggning så som tegel, plåt och betong. Företaget hjälper privatpersoner, företag, bostadsföreningar och fastighetsbolag i hela södra Stockholm omnejd. 

För att komma kontakt med våra takläggare kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Våra Taktjänster i Tyresö & Trångsund


 • Allt inom takläggning.
 • Tegel- och betongpannor till villa & bostadshus.
 • Plåtarbeten- och plåtdetaljer så som skorstenar, nockar, ränndalar, vindskivebeslag till fotplåtar, under- & överbleck m.m.
 • Tätskikt- och takisolering. 

Taksäkerhet till bostadsrättsföreningar i Huddinge & Tumba


Bor ni en BRF och kommit fram till att det är dags att uppdatera eran taksäkerhet? Inte alla känner till att det är föreningen eller fastighetsägarens ansvar om fallande snö eller skador uppkommer i samband med taket. Därför är det viktigt att upprätthålla taksäkerhet så som takstegar, gångbryggor och fästanordningar för fallskydd på tak samt snörasskydd. 

För mera frågor kring taksäkerhet ber vi er att kontakta oss! 

Kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget vid takombyggnation?


En vanlig fråga vi får på hemsidan är om du som privatperson kan ansöka om ROT vid takrenovering. Detta gäller så länge du äger bostaden och renoveringen ligger under 50.000 kr. Vi kan självklart komma förbi och göra en kostnadsfri beräkning och se om det går att ansöka om. Om ni vill veta mer rekommenderar vi att ni läser vidare på Skatteverkets Hemsida

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *