Kakelsättning i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Plattsättning i södra Stockholm


Ska ni renovera köket eller badrummet? I så fall bör ni ni överväga att kakla in då det både är modernt och praktiskt. Målarfirman från Västerhaninge, Tungelsta i södra Stockholm är ett mångsidigt byggföretag som framförallt är duktiga på allt inom platt- och kakelsättning i samband med badrum- & köksrenoveringar. Bland våra referensarbeten finner ni oss i bl.a. Högdalen, Bandhagen, Solberga och Skarpnäck. 

För att komma kontakt med oss kan ni slänga iväg ett meddelande för en kostnadsfri offert i formuläret till höger.  

Vårt kakel-utbud i Tyresö & Trångsund


 • Allt inom Kakel
 • Mosaik
 • Glasplattor- & glasblock
 • Klinker
 • Granitkeramik
 • Natursten

Klinker till vardags- & sovrummet i Farsta & Huddinge


Många av våra kunder brukar ofta fråga om det går att kakla om sovrummet eller vardagsrummet. Idag när det kommer fram nya metoder är faktiskt ganska vanligt med klinker i de övriga rummen. Framförallt om ni vill kombinera med golvvärme. Man kan dessutom välja olika material som härmar exempelvis trä men fortfarande är klinker. 

Måleriverkstad i Västerhaninge


Om ni vill se vårt sortiment kan ni antingen komma förbi och besöka vår kakelverkstad i Västerhaninge eller höra av dig till oss online så kan vi diskutera bästa material för just dig!

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med alla slags förfrågningar eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från er! 

Kontakta oss för kostnadsfri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress