Målerifirma i Västerhaninge, Huddinge, Farsta & Tyresö

Måleriföretag från Västerhaninge i Stockholm


Målarfirman från Västerhaninge i Stockholm är ett renodlat Byggföretag som utför alla vanligt förekommande snickeritjänster. Vi är ett familjeföretag med 3 anställda med upptagningsområde i stor-Stockholm. Företaget hjälper privatpersoner, företag, bostadsföreningar och fastighetsbolag.

Måleri

 1. Fasadmålning
 2. Fönsterrenovering
 3. Fasadputsning
 4. Kakel- & plattsättning
 5. Tapetsering
 6. Tätskikt för våtrum
 7. Trapphusmålning
 8. Våtrumsmålning

Byggtjänster i Tyresö & Trångsund


Vi har vår verkstad i Västerhaninge och utfört flera arbeten lokalt. Vi har byggt i Nödesta, Tungelsta, Jordbro, Handen, Stadsberga, Österhaninge. Kullsta, Hemfosa, Bruket och Södertörn.

Snickeri, Måleri & Kakel i Farsta & Huddinge


Företaget startades 2012 av utbildade möbelsnickare och har i takt med goda kundrelationer och väl utförda arbeten expanderat genom förnyat förtroende och nya uppdrag genom rekommendation. Vi har sedan starten satsat på goda kundrelationer genom yrkeskunnande, noggrannhet och kommer gärna med lösningar och idéer för att förädla din fastighet. 

Erfarna Målare från Haninge


Vi har 20 års branscherfarenhet av snickeri och måleri, innehar våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådet BKR och är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. Företaget är fullt försäkrade genom Trygg-Hansa samt innehar F-Skattsedel. 

Skattereduktion genom ROT-Avdraget på Hantverkstjänster


Som privatperson kan du självklart nyttja ROT-avdraget för skattereduktion på hantverkstjänster i hus eller bostadsrätt.

Lämna ett meddelande till oss


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *